Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Today, Baby!



Svettdroppar små
i armhålor 2,
Duschdroppar lätta
på huden skvätta.

-Today, I´m gonna see my Baby!

Rock´n´ Rollens krut
tar aldrig slut.
Är detta ett fängelse blott?
Eller är det ett sagoslott?

-Today, I´m gonna meet my Baby!

Ta till flykten
från alla rykten
som vill en sätta dit!
Folk bara snackar skit!

-Today, I´m gonna touch my Baby!

Vänta ett tag!
De vill att jag
låter skrupler mig betvinga.
Men jag har inga!

-Today, I´m gonna hug my Baby!

Ni får gärna mig följa, -
- jag har inget å dölja!
Är ingen ondsint pan
- eller folkilsken svan!

-Today, I´m gonna kiss my Baby!

Himlen möter jag -
med öppen blick, idag!
Den som knackar på dörren min
kan - vänligen - få komma in.

Today, I´m gonna love my Baby!









Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-29 23:47



Bookmark and Share


  Tarantaran
Good for you..
kom att tänka på
Maliseet- Passamaquoddy;
de har ett ord för sexiga
armhålor: maskilqiye;
he has sexy armpits-

ordet för sexy, smelly
är maski
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf