Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Det hände idag

  

kylan har gett med sig

nu har det blivit plusgrader

snön börjar tina bort

 

med det kommer allt fram

som hundägare och andra

bara lämnat kvar

 

det ser inte trevligt ut

jag försöker inte reta upp mig

njuter av att det ännu går

att sig fram med sparken

 

fåglarna kvittrar verkar njuta

av att det är varmare hinner

bara tänka den tanken

 

när jag hör talgoxens vårsång

någonstans bland alla träd

från ett annat håll hör jag

en talgoxe svara

 

i mina öron låter det som talgoxarna

säger tjusigt, tjusigt, här är jag

här är jag

 

 

anits 29 januari 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-29 23:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det är så mysigt när fåglarna börjar kvittra mer och mer...
2013-01-30

    ej medlem längre
Härligt med plus, här är det bara minus...å säkert hela februari....
2013-01-30

  Lars Hedlin
Verkligen vackert ;)
2013-01-30

  Eva Helene VIP
Fin vårlåt du fått höra! :)
2013-01-30

    ej medlem längre
låter härligt!
2013-01-30

  aol
gillas verkligen fint
2013-01-30

  Larz Gustafsson VIP
Härliga små gynnare.
2013-01-30

  Bibbi VIP
Gillar mycket.
2013-01-30

  MaRit MaRitza LöfRoos
Å, så fint.
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP