Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren i sensuella toner!

Väljer att se våren
i sensuella toner

Låter mig medtagas
rakt in i härligt nyskapande




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 595 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-30 14:11



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Våren..dit längtar jag
2013-01-31

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
låter som en tom canvasduk med färger redo att tas i bruk och själv skapa en sensation av färger
2013-01-31

  anits VIP
Underbart
2013-01-30

  ResenärGenomLivet
Det hänger jag med på...
2013-01-30

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint diktat om hopp om "rakt in i härligt nyskapande"
2013-01-30

  Destino
Just så vår och värme och ny början på ännu en kapitel i en poets hjärta-bok;)
Jag om alla årstider tycker att de har en stor roll i hur vi längtar, förbereder oss för ny period . Bara man i te fastnar i det och lever alltid några steg framåt o h missar att njuta i nutiden!
2013-01-30

  Anya VIP
Jaa men visst, nu är den snart här! :o)
2013-01-30

  Rise Little One
Vårkänslor smyger på ...
2013-01-30

  Angel of love
Ja nu blir livet ljusare, våren kommer med värme.
2013-01-30

    ej medlem längre
Härligt positiva ord.
2013-01-30

    ej medlem längre
härligt!
2013-01-30

    ej medlem längre
Just så ...

2013-01-30

    jaybird
Bra tänkt! Till synes en lovande inledning på det nya som kommer.
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin