Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RYGGDUNKARPARTY

ryggdunkarparty

för inbördes beundran

pressuppbådet står

sprängfullt av förundran

ryggdunkarpartaj

den sanna narcissismen

hatten käckt på svaj

och leve nepotismen!

 

 

 

 

hemvändare

plattvändare

spegel, spegel

på väggen där

ryggdunkare

slipspunkare

vem är störst

i käften här?

 

 

 

 

duktigt varar längst

lyckad varar längre

ryggkliarnas kväll

cirklarna blir trängre

i hierarkin

toppas pyramiden

av en chique elit

gräddan här i sweden

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     29/1 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-30 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP