Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till dig



På en väg,
kantad med
tistlar och
bränn-nässlor

skall jag gå --
till dig.
Jag vet att
du väntar

i den lilla
grå stugan
med rött tak
vid vägens slut.

Du håller liv
i öppna spisen
med björkved
du huggit

och väntar med
ostkex och
yerbaté. Jag
skyndar mig dit!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 199 gånger
Publicerad 2013-01-30 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf