Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns inte

Jag finns kanske inte
för dig längre
Det var vad du skrev
Du finns inte

Men det gör jag visst
står rakare i ryggen
Än vad jag någonsin
gjort förut

Och jag är stolt över
den jag är
Är ingen fotomodell
men jag är jag

Och kan du inte ta det
så är det okej
Tro det eller ej men jag
klarar mig utan dig




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-31 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP