Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HIMLASTORMARE

 

korset är kampens tecken

segern är redan vunnen

låt dig med Gud försonas

sen är din synd försvunnen

korset är segerns tecken

plustecknet framför andra

korset markerar frihet

i vilken vi får vandra

himmelen ska bestormas

frigjorda tungor lova

Gud den Allsmäktige för

frälsningens stora gåva

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/11 2011






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-01 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP