Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRNÖJD

 

det rasslar till

i min bandit

en jackpot fyller skålen

det är väl lika

sannolikt

som tin tin i tyrolen

men morgondagen

tillhör mig

den har jag fått som gåva

jag äter gott

har frid med Gud

och säng där jag kan sova

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/1 2012






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-01 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP