Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTIMITET

intimitet

är en del av vår identitet

ensidighet

är ett bristsympton

hos en poet

rovgirighet

anstår inte en verklig estet

intimitet

en potatis som alltid är het

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     2/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-02 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP