Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅTERVINNARE

en kylig lördag

är ändå en lördag

den kallas fritid

och fri ska den bli

fri från allt det som

vill fängsla och mörda

som vill ha galler

i mitt galleri

det där var gammalt!

jag återanvänder

återbruk är ju

kärlek, bevars

ljuvliga lördag

blott en stund i sänder

medan ditt venus

lockar på mitt mars

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     2/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-02 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP