Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BEUNDRANS BITTRA BLEKHET

beundrans bittra blekhet

begärets bryderi

du radierar stekhet

ett brånadssvärmeri

min smak har väl förfinats

när år har lagts till år

men muskeln har förtvinats

och tomhet återstår

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    2/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-02-02 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP