Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bussfärd

Vi susar fram genom natten
vi är många -ändå är jag ensam.
Gran på gran på gran på gran
klädd i vit och fluffig snöskrud.
Mörkaste mörker
här och där ett upplyst hus.
I strålkastarnas sken gnistrar
och sprakar snön som diamanter.
Kurvorna,krokarna och bekanta märken
kommer allt närmare.
Snart lyser natten upp av alla ljus
jag närmar mig hemma igen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-03 23:26



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
*Gillar*
Du skriver så
man åker med,
av bara farten.
2013-02-07

    ej medlem längre
en härlig bild målar du upp..
2013-02-04

    ej medlem längre
Härligt att komma hem!
2013-02-04

  Anya VIP
En fin bild av en bussfärd...ensamhet ibland folk. Bra! :o)
2013-02-04

  anits VIP
Så fint skaldat om din bussfärd
2013-02-04

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-02-04

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
vackert, som att få färdas vid din sida en stund
2013-02-04

    ej medlem längre
Vilken vacker bussfärd!
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP