Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSMAK AV FÖRSOMMAREN

när våren tagit över city

kommer vi tillbaka igen

vi kommer som en försmak

av försommaren

när karin har hittat skatten

och jag snart fyller 52

så ska vi spruta guld i natten

så den blir gul och blå

 

 

när andra gitarrer har tystnat

och rösterna har dött bort

så kommer vi med tuffa toner

av en råbarkad sort

så annullera alla runor

som basunerar ut vår död

det här är inte bara

skådespel och bröd

 

 

 

att maj har blivit just min månad

har sina speciella skäl

den är så mycket mer än

tid att slå ihjäl

med klorofyll och rock i blodet

full fart mot nya äventyr

vi tillhör inte dem som

tappar modet och flyr

 

 

LARZ GUSTAFSSON     4/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-04 08:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skaldat
2013-02-05

  mare VIP
Bra, inte tappa modet
och fly!
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP