Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa vid vildmarken



Sippar på flädersaft
och kolfiltercigaretter.
Flyr in i kvällens
dunkla domäner.

Stilla, tigande ting
vid min härd.
I min lekamen
sjunger säden.

Samtiden genomsyrar
stadens tunga kropp;
I betonggettona -
- moderna grottor.

Det går ilningar
i cementen - och
på asfalten far
mången stråt.

Utanför husen
växer träden; här
var det vildmark,
en gång.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 21:18



Bookmark and Share


  Maria T
Jag längtar till skogen
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf