Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAGAR AV NÅD

kajorna dans

söndag morgon är stilla

dagar av nåd

ingen tid att förspilla

fylls av den frid

bara himlen kan skänka

nu är det tid

att besinna och tänka

fostrad av nåd

aldrig skrämd, inte pryglad

vägledd av frid

ömsint, klokt

varsamt tyglad

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     10/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-10 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP