Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HET DRÖM

du bär på heta

drömmars mål

och reduceras

till symbol

var har du varit

denna natt

du vilda lilla

kissekatt?

du bär på

ocean och sump

på flod och träsk

glamour och lump

men också en

personlighet

som döljs bakom

en dröm så het

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON      10/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP