Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KITTY GROSS

förstenad jag ser

hur mitt motstånd bryts ner

anletsdrag stormar butiken

och ögon är tigrar

som jämt vill ha mer

bländade av romantiken

jag står som lots hustru

på karg sodomsslätt

ofruktbart tänkande råder

jag tittar och ser

men jag blir aldrig mätt

drogen har hittat sin åder

en skyline så dyster

en kyla så grå

skoningslöst hård februari

men hon målar hela

min värld sagoblå

i mitt polarkalahari

i frysdisken eller

var hon nu än är

är det en njutning att vara

nu är jag nån helt

annanstans än just där

blå ögon strålar så klara

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-10 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP