Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Middagstid



Murriga läten.
Dova signaler.
Slingor stiger
upp i Vädret.

Europa äter lunch
under det blåa gasset.
Petri sörplar i sig
en lime med is.

Kontoren fylls av
semesterbruna.
Personalen slår klorna
i pappershögarna.

En chef gick
på dass och
märkte ej att det
kom bajs på kavajen.

Dagens Dikt
i radion.
Sen, ett stycke
klassisk ton.








Fri vers av Marianne Räf
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf