Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestyrkande

Bekräftelse måste ha varit
ett så vackert ord

Innan egoismen
slog itu det

Som krossat glas
ligger det

Sönderslaget

Be

Om Styrka

Om Ande

Ge mig kraft
att se dig

Såsom du

ser mig.









Fri vers av ~UrTjur~
Läst 320 gånger
Publicerad 2013-02-11 09:20



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
här
rör du vid
det
bekräftelse
är
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

~UrTjur~
~UrTjur~