Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duvblå

Den duvblå eftermiddagshimlen
faller och blandas med snöns vita.
Överallt lyser värmande ljus
andas längtan och hemtrevnad.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-11 17:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat
2013-02-13

  Ninananonia VIP
Underbart blå..
2013-02-12

  Lars Hedlin
Så fina ord
2013-02-12

  Quasimodo
Här kommer mörkret till sin rätt, i de små ljusens tid!
2013-02-12

  ResenärGenomLivet
Skön känsla...
2013-02-11

    ej medlem längre
Å lungt i hemmets vrå....
2013-02-11

    ej medlem längre
Här är varje ord poesi...så vacker du skriver.
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP