Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelskruttar i Eden




Vi ligger i mörkret,
solkiga av synd.
Dagens förträngningsskydd
glider av,
som äppelskal
i drömmens grymma liv.
Nakna själar,
blottade för
det Undermedvetnas
taggiga realism,
gnyr i liderligt kött,
kan bara räddas av
sann Kärlek!

I Sömnen
kan man vara
lika ynklig som en
äppelskrutt i Eden.
Bara vaknande
och Älsklingens kärleks-
-psykologi
kan inkarnera
äpplet helt igen, -
- åter i Trädet!












Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-12 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf