Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KONTRAKUPP

allt ska tina upp

vintern är en kupp

chile -73

snart är allt passé

allt går mot sitt slut

hjälp mig härda ut

upplösningen är

upplösningen när

himlakroppar smälts

allt det stolta välts

allt ska lösas upp

i en kontrakupp

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     11/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-12 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP