Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13-02-2013 Onsdag. Fick inspiration av Sabatons ”Carolus Rex” (English version)


Jag Är

Jag är utvald av himlen
säg mitt namn när ni ber.
Min makt är fullkomlig
det är Gud som ni ser.

Efter två tusen år
i kommande tider,
så jämrar sig folket
när jag väl nedstiger.

Det kors jag får bära
som den smärta jag tar
är aldrig förgäves.
Det var er som jag bar.




Bunden vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-14 06:59



Bookmark and Share


  Palett
Lättlästa fina rader !
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP