Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smällkaramell



Mitt hjärta kändes som
en detonerande
smällkaramell, när

jag fann dig

i en samtid som
dånade ur Noll.
















Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-14 20:14



Bookmark and Share


    dreamoflife
"Dånade ur Noll" - stark!
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf