Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hjärtbukett.

Som ett sommarregn
faller mina känslor.
Ser på dig med stolthet
beundrar den du blivit.
Glad rolig omtänksam
med ett varmt känsligt hjärta.
Med ögon som ser det som inte sagts
och som då och då ger en oväntad kram.
Bara för att du är så underbar-min son
ger jag dig en bukett fullt av hjärtan




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-14 21:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig hyllning till en älskad.
2013-02-19

  anits VIP
En underbar dikt till din son.
2013-02-18

  Anya VIP
Stolthet och kärlek. fint!!!
2013-02-17

  Ninananonia VIP
Fin..
2013-02-16

  Palett
En så fin dikt till en son !!
2013-02-14

  ResenärGenomLivet
Så vackert, så vackert...man blir varm i hjärtat...
2013-02-14

    ej medlem längre
Åh, en sån fantastisk hyllning!
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP