Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undernara bongo


Det man inte vet

  

det är lördag morgon

i natt har jag fått sova

utan drömmar och besök

som väckt mig gjort mig

orolig men inte rädd

 

att rensa bort efter någon

som inte finns bland mig

längre det tar på krafterna

trots att det inte är fysiskt

jobbigt

 

det tar på psyket även om det

känns skönt att få det gjort

dom här sista dagarna som

varit bestämde jag mig för

att göra färdigt allt

 

det blev ändå lite kvar som jag

inte sett så jag tog tag i det

förstod inte själv att det skulle

ta så hårt på mitt psyke

 

men när jag fann det jag gjorde

blev jag stum tog på mig mina

ytterkläder gick ut för att ta

en sparktur rensa min hjärna

försöka glömma det jag fann

 

nu är det lördag morgon

jag ska snart åka till mina

fyrfota vänner vara deras

sällskap idag när deras

matte och husse är på väg

för att flytta hem en dotter

som jobbat i ett grannland

några år men nu längtar hem

 

tillsammans en hel dag med mina

fyrfota vänner hoppas energin

återvänder jag får lusten att

skriva igen svara på alla meddelanden

jag har och läsa det ni mina

skrivarvänner och andra skriver

 

 

anits 16 februari 2013

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-16 09:37



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint sällskap
du har
2013-02-27

  Michaela Dutius
I städat rum är luften frisk---njut av din styrka att slänga och gå vidare
2013-02-24

    ej medlem längre
nya krafter o energi!
2013-02-18

  Lars Hedlin
JA kanske endok så vet man instiktivt ??
2013-02-17

    ej medlem längre
Det man inte vet har man inte ont av....
2013-02-17

  poetryGirl
söt hund som är trogen
2013-02-16

  Bibbi VIP
Så gott att Du har Dina hundar.
2013-02-16

  ResenärGenomLivet
Fint att hundarna betyder så mycket för dej...
2013-02-16

  Anya VIP
Härligt med energipåfyllnad. skönt att ha det tunga bakom sig!
2013-02-16

  Sofhia Wirström
ny energi
behöver vi alla
bra rensa tankarna
med fyrfota vänner
man rensar tankar
på ett bra sätt
2013-02-16

    Birgersdotter VIP
Nyenergikram
2013-02-16

  Eva Helene VIP
Så bra att du får fylla på med ny energi från dina vänner hundarna efter ett arbete som tärt hårt på ditt psyke.
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP