Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortgång

 

Tjopp- tjopp - som halshuggna steg över tröskeln

Tjopp. 

Trillar - iväg och förbi.

 

Tjopp.

 

 




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-17 01:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ovälkommet besök känns aldrig bra. Ler.
2013-02-24

  catharina.jerbo VIP
vilken fantastisk bild du trollar fram!
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren