Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskap



Dina sånger -
mjukt i min själ.
Du öppnar
en ny väg.

Jag trodde jag
ensam var.
Men dina sånger gav
mitt hjärta sällskap!










Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-18 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf