Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅGA ALDRIG EFTER MIG

fråga aldrig efter mig igen

för det tjänar inget till

detta är den nakna sanningen:

jag vill leva som JAG vill

fråga ingenting om vad jag gör

för det angår inte er

tolererar inte att ni stör

det är bäst det här som sker

 

 

lägg er aldrig nånsin i mitt liv

det finns sånt som är privat

vaska fram en annan syndabock

som kan drabbas av ert hat

gå er väg! här slutar allmän väg

här finns ingenting att få

jag ska vidta alla mått och steg

så att målet går att nå

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-18 15:40



Bookmark and Share


  Nina.H
Värnad integritet med attityd..
Jag gillar skarpt!!
2013-02-19

  anits VIP
Bra skaldat, man ska göra det man
själv vill, det ska ingen annan styra
2013-02-18

    ej medlem längre
Det är rätt, man ska aldrig vara styrd av andra,då blir det fel.
2013-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP