Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblicksmöte.


Upplevelse


När jag såg dig senast,
i rödrutig jacka


i sällskap med en
gammal vithårig man,
var du inne
i en dröm, igen.

Vi virvlade
förbi varandra
i all hast, men
jag såg det livliga
sökandet
i ditt ljusa ansikte.

Jag for
från tomhet
till tomhet och där -
mitt i mötet mellan dem
kom du marscherande
mot framtiden.

Ett flyktigt moment,
som lade sig
i natten, stannade kvar
som en liten seger,
en upplevelse, som
ännu lever.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-19 01:52



Bookmark and Share


  mysing
en glimt av hopp.. vacker!
2013-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf