Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
INNAN ni kissar på er...Ingen här behöver ta åt sig. OK?


KULTURENS KONTOR

 

hon skriver inte på rim
hon är politiskt korrekt
vi höjer henne till skyarna
för det hon gör är perfekt
hon skriver inte om romantik
en socialrealist
en sextioåttas kulturkritik
är alltid helt utan brist


han hyllar flickor och rock
han torgför drömmar han har
en ensamvarg utan flock
en högst besynnerlig karl
så väldigt fyrkantig i kvadrat
men hålet är faktiskt runt
bakteriedrottningens bitska hat
slog ned i svärt och bunt

 

trippa på tå, tassa tyst
låt björnen sova ifred
stör inga pressälsklingar
de där som får vara med
se upp med heltäckningsmattorna
du har så leriga skor
här bor de tämjda små kattorna
här har kulturen kontor


LARZ GUSTAFSSON 20/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-20 05:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP