Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDET BARADÄROCHDÅ

jag ska berätta dig en resa

jag ska beskriva någonting

måla en tavla att fly in i

från allt det trista runtomkring

jag vill ta med dig på en utflykt

med fantasin som handbagage

då kan vi aldrig blekna bort som

i den där låten med visage

 

 

 

 

på vandring genom andra landskap

än de du vanligtvis får se

med vårens svalor som vårt sällskap

i en historisk exposé

då ska jag skildra hur jag såg på

min egen uppväxts östanå

på andra sidan älvens virvlar

i landet baradärochdå

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-20 15:40



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Tjusigt namn på ett land: "Baradärochdå", något slags nostalgiskt Eldorado.
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP