Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Idel goda gåvor och idel fullkomliga skänker kommer ner ovanifrån, från himlaljusens Fader..."


ÅREN

trettiotre år

kan göra mycket med en man

men Gud kan göra mer på ett

det finns inga gränser

för vad Jesus Kristus kan

ni som hört och sett

vet jag har rätt

 

 

 

trettiotre år

kan slita ner och sönderslå

men Gud kan hela alla sår

fallrepet är nära

fast du tror dig kunna stå

ni som inte står

ni som förstår

 

 

 

 

trettiotre år

kan svetsa samman, dra isär

men Gud kan kompensera dig

Han kan möta själar

där de verkar och är

skänka tro som bär

just nu och här

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2013-02-20 19:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja,det vet vi att han kan. Bra skrivet.
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP