Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DUST PÅ DUST/DUST TO DUST

det finns ingenting

att hämnas för

men jag tycker

hela världen stör

jag har ingen önskan

att bli kvitt

jag vill bara leva

livet fritt

det finns ingen tanke

på revansch

fast detta är 

en vidrig bransch

det finns bara brist

på ork och lust

minnen av dust

på dust på dust

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-21 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP