Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågor om existensen.


Utmätt Tid



Utmätt tid,
lågor av liv-
Gråten och skratten,
levande vatten.

Hur mången dikt?
Hur månget skikt?
Innan allt är slut
i tidens knut.

Vad var det
för mening med
den korta tid -
- förgängligt liv?

Det var väl bra, -
men så det ska
- inom kort -
tagas bort!

Man har fått smaka
på varandets kaka.
-Sen, blir det kanske inget mera.
Till intet skall man retirerera?






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-21 14:56



Bookmark and Share


  Tarantaran
Livets mening ja...
kommer att tänka på
Gunnar Ekelöf som sade:
Livets mening att inför
döden söka en mening
åt livet ( ur Variationer,
Färjesång )
2013-02-21

    ej medlem längre
tänkvärt!
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf