Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STOLTHETENS PRIS

man slår igen en dörr

den slår tillbaka

sin egen medicin

har man fått smaka

vi skulle minsann visa

att vi klarar

att ro iland med allt

som stolta karlar

till vilket pris?

och var det värt det priset?

ska det bli rosor nu?

ska det bli riset?

så går ett liv

och kommer aldrig åter

men få är de

som glömmer och förlåter

nu ropar tystnaden

och vi är dumma

som ändå valt att

bara vara stumma

så går det när man

missförstår varandra

i jämmerdalen där

vi måste vandra

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-22 22:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP