Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILJA DET SOM INTE FINNS

 

att vilja det som inte finns

och minnas det du inte minns

är smärta av en annan sort

än den som piller kan få bort

att du kan det jag inte kan

gör mig till mycket mindre man

att du vet det jag inte vet

är inte någon hemlighet

 

att inte gräva där man står

men bara där man inte får

att gå där andra aldrig går

strör salt i aldrig läkta sår

stig skrev om vårt behov av tröst

den mannen som såg tysklands höst

när ångesten bröt ner hans fort

så gjorde han processen kort

 

 

ta hem mig redan nu i dag

jag orkar inte vara svag

i himmelen är luften ren

där är man inte längre klen

där vill man bara det som är

man åtrår inte där som här

ta hem mig, Gud, nu är det nog

av snubblande i denna skog

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/2 2013

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-23 20:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, det här skrevs inte för ett år sedan.
Men jag ser nu att jag skrivit fel årtal! Ber om ursäkt för denna beklagliga fadäs.
Men tack i alla fall för din kommentar.
Och jag VILL härifrån.
Den här planeten är fylld av vansinne.


2013-02-24

  Schizooliza
Och ett år senare har du som tur är inte blivit hemhämtad än. Tack för det Herre:) fortsätt berika världen me dig.
2013-02-24

    ej medlem längre
Förstår,ibland blir det mer än man orkar bära,man bara klarar det inte.
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP