Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än så



Granars grönhet
växer ur jord.
Jordens skönhet
är mer än ord.

Växtförgrening,
livsreaktion.
Livets mening, -
- mer än vision!








Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-24 06:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fint rimmad
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf