Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÅRHUSDAGAR

dårhusdagar

är mitt rätta element

dårhusdagar

är mitt livs incitament

stärkta kragar

strama linjens intention

dårhusdagar

i vår civilisation

 

 

klagomål från

grannsamverkans kommitté

barnslig lycka

inte stelnades kopp té

husrannsakan

i min hjärnas vindskontor

tappa hakan

allt är inte som ni tror

 

 

 

vad är kärlek?

var går gränserna för den?

vad är glädje?

är den alltid tillåten?

babels lagar

verkar vara självskrivna

dårhusdagar

frihet för de frigivna

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/2 2013

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-26 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP