Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖTTA

 

vi är trötta på dig nu

du får inte vara med

vi har verkligen fått nog

låt oss roa oss ifred

du tar alltför mycket plats

du tar alltför mycket tid

gå och lägg dig i ditt rum

ge oss lite sinnesfrid

 

ge oss andrum och en chans

att få göra det vi vill

du har fått oss ur balans

och vi räcker inte till

packa prylarna och dra

med din trist syrebrist

du är ingenting att ha

du är alldeles för trist

 

allt vårt tålamod är slut

länge nog har vi stått ut

fast du påstår att du är

känslomässig miljonär

och vill dela allt det där

som du prackat på oss här

du har rågat våra mått

hoppas att du har förstått

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/2 2013

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-26 18:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Gör ont att läsa , dina ord berör
2013-02-27

    ej medlem längre
Det var en jobbig situation att råka ut för.
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP