Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slask

Plask och slask
vattendroppesjask
Stormen ven
halkade med ben.
Isigt och halt
på vägen nästan bart.
Vintern bara försvann
när vattenpölsväder vann.
Men snart väntas kyla och mera snö
det gillar jag bättre än för tidig tö.
Solen lyser glittrande och värmer min kind
jag längtar norrlänsk vårvintervind.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-26 19:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant hellre snö och lite kyla
än för tidig tö och slask
2013-03-01

  Ninananonia VIP
Underbara vår.. fin dikt..om slask
2013-02-27

  Lars Hedlin
Yes mycket bra skrivet!
2013-02-27

    ej medlem längre
Vilken liten fin dikt!
2013-02-26

    ej medlem längre
Härliga rim i din fina text! Blir glad att läsa!
2013-02-26

  ResenärGenomLivet
Hellre snö än slask...
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP