Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Svart hår
Smutsiga tår
Handen mot kinden
Hjärtat i vinden
Blåser sakta kärleken varm
Kom älskling vila vid min barm
Svart hår
En smutsig tår
Handen mot halsen
Hjärtat dansar sista valsen
Kom älskling ta mig nu
Jag vill ju bara att det ska vara du




Fri vers av Tess74
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-26 22:35



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vackert rimmat och skönt att läsa. Tack.
2014-05-12

  M M Mannheim VIP
Lycklig den som får vara "du"
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74