Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJUGOETT

 

 

allt faller på plats igen

så påverkar kärleken

allt känns så lätt

på något sätt

som om jag vore

tjugoett

 

allt faller på plats på nytt

allt är plötsligt som förbytt

det känns så mitt

det känns så fritt

som om jag vore

bombi bitt

 

 

allt faller på plats för mig

allt kommer att ordna sig

jag är tillbaka

är på plus

så ge mig vårens

första puss

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/2 2013

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-27 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraftigt positiv!
2013-03-01

  anits VIP
Fina positiva rader att läsa
fint att få läsa
2013-02-28

  Schizooliza
Wow!! Du rockar. Anar en nyutsprungen snödroppe bakom örat ditt:)
2013-02-27

  Nina.H
Skön feeling! :)
2013-02-27

    ej medlem längre
Gratulerar till plussidan.Lycka till.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP