Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARENTES

 

 

när jag reducerats

till en parentes

hördes jag väl inte

fast jag skrek mig hes

när jag minimerats

till en futtig punkt

tystnade signalen

allt blev fridfullt, lugnt

 

pliktskyldigast tog man

kanske viss notis

sedan lades hela

varelsen på is

alla kablar knipsas

radiovågor dog

här fanns bara plats för

de som dög och slog

 

 

LARZ GUSTAFSSON    27/2 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-27 18:05



Bookmark and Share


  Palett
Mycket bra skriftat !
2013-02-27

  Schizooliza
Exakt! Men ur askan i elden:)
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP