Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


EN GÅNG

  

en gång för länge sedan

sökte jag tid

tid för lugn och ro

för en stund

 

den tiden kom aldrig

fanns inte för mig

det hände att jag kände mig

som en skugga där jag gick

tog tag i alla sysslor

som måste göras

 

den tid som var då

lärde mig mycket

erfarenheter fick jag med mig

tacksamheten som jag känner nu

när tiden finns jag kan ta till vara

på den njuta lyssna till mitt inre

 

bara sitta still se på skatorna

som har ett sjå att få sitt bo

i ordning nu när våren är på väg

dom ska lägga sina ägg få dom

kläckta och nya skator

se dagens ljus

 

i år hoppas jag dom överlever

inte som förra året när kråkan

satt där tog för sig av äggen

som nyss var lagda

 

en gång hade jag inte någon tid

för mig själv

nu har jag det

är noga med att ta den till vara

och njuta av den

 

 

anits 27 februari 2013




Fri vers av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-28 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varför inte skrämma kråkan när hon kommer....
2013-03-01

  poetryGirl
Fint beskrivet, jag hoppas också många fåglar överlever denna vinter!
2013-02-28

  Eva Helene VIP
Fina tankar i en positiv anda.
2013-02-28

  genni VIP
Jag tycker om både texten och din bild <3
2013-02-28

  Anya VIP
Tycker om textens reflektioner. Tycker om hur du knyter ihop texten i början och slutet.
2013-02-28

  ResenärGenomLivet
Skönt för dej att kunna njuta...fin text...
2013-02-28

    ej medlem längre
fin text..
2013-02-28

  Lars Hedlin
Igenkännande i känslan..mycket bra skaldat!
2013-02-28

  Bibbi VIP
Känner igen känslan.
2013-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Snygg bild!
2013-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Det är en ynnest som vederfars dig.
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP