Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är skriven på melodin "Trans Europe Express" (Kraftwerk). Välkommen ombord...


KYMLINGE EXPRESS

 


glöm pelle svanslös
och simborgarmärket
dansa dig sanslös
till mästerverket


på silverpilen
på silverpilen


kymlinge hägrar
som slutstationen
skepnader färdas
mot destinationen


på silverpilen
på silverpilen


dansa, min docka
du är redan död
kasta din klocka
och lämna ditt bröd


med silverpilen
med silverpilen

 


LARZ GUSTAFSSON 28/2 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-28 04:10



Bookmark and Share


  Schizooliza
Fy fan va bra! Kraftwerk goes punk. Genialt:)
2013-02-28

  Måna N. Berger
Håller med undertecknad här nedan! Lysande!
2013-02-28

  Stefan Albrektsson
Larz! Härmed utnämner jag (helt med egenutfärdad auktoritet och utan hänsyn till några som helst regler - yes, I'm punk too) dig till Master of Rhymed Punk.
Den sista "versen" är suverän i sina allusioner till andra slagdängor!!
2013-02-28

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=pyjQxwGdTrA

2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP