Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fegas prinsessa

Ibland önskar jag att jag var någon annan
En sån där fantastisk och stark människa
Som inte räds något
Jag önskar att jag var modig
Som släppte allt jag har och bara drog
Jag skulle flytta långt ut i skogen där ingen hittar mig
Leva på naturen och dess skönhet
Jag önskar att jag vågade segla över dom sju haven
Likt en pirat med lapp för ögat
Jag skulle besegra varenda sjörövare
Havets prinsessa skulle dom kalla mig

Ibland önskar jag att jag var någon annan
Inte så här rädd och svag
Som inte hade ångest som sin vän
Jag önskar att jag var modig
Men jag släpper inte taget
Jag ger mig inte ut i det fria
Stannar tålmodigt kvar
Klockan går
Livet står inte stilla
Men jag står här
De fegas prinsessa kallar jag mig..




Fri vers av Tess74
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-28 12:32



Bookmark and Share


  Primulan
Sjukt bra! Man känner igen!
2013-03-02

    ej medlem längre
Litet mästerverk! Du är skrivarprinsessa som prövar tankarna- stavar på att bli mer modig. Plantera det o det kommer växa- applåd!
2013-03-01

  Undine
Jag tror att du är starkare än du tror. Se de lilla i livet. Det du faktiskt klarar av. Ibland kan det bara vara en utmaning att ta sig upp på morgonen. Ta ett steg i taget och fortsätt drömma. Det finns hopp. Var snäll med dig själv! Kram
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74