Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla, var inte svartsjuk, Älskling!


Seupp-Sonett




Jag står inte ut!
Kan inte gå, -
jag måste få
ett Super-'skjut'!

Var är du nu?
Min lilla tupp -
Bäst du ser upp
för din gamla fru!

Vad du inte vet -
jag vill EJ dej se
ledsen å le!

MEN, - jag vill ha
en karlakarl -
Sluta gnäll, för fán!

Allt är bra!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-01 00:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra om ivrighet!
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf