Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Eget foto - "Vitsippa - 2012" Jag tog en promenad idag i solskenet :)


Dansa ballerina!



Det dansar en vind

mellan

björk och lind


allegro


adagio


hon nynnar
om ljus i visan


i sval piruett
hon smeker mitt hår


hör


hennes solkyssta toner
av längtan


snart

mycket snart

är det vår

 


© Chawa 2013

 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-03-01 14:29



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Din bild är ljuvlig och jag med dansar nu som en ballerina.
Fint ordat/kram
2013-03-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
vårsköna tider
här i dikt
2013-03-08

    ej medlem längre
I samspel
symbios
beskriver
den ena parten
den andra
och får svar
i det ordlösa
av tusenklanger
2013-03-03

  Lars Hedlin
Så fint du målar upp dansen......
2013-03-03

  Siggesdotter
En ljuvlig dansande vind vi alla väntar på
2013-03-03

  agneta pichler
fint.. ser våren oxå.. Underbart
2013-03-02

  ResenärGenomLivet
Lätta, sköna känslor...gör glad...
2013-03-01

  Nina.H
Ljuvliga toner som sjunger om vår
2013-03-01

  Tino
Klockren läsning, men fin rytm
2013-03-01

    ej medlem längre
Melodin i dina ord känns varm och full av löften.
2013-03-01

  Sunlight
mmm... kan känna doften av vitsippor...

härlig text
2013-03-01

  sommarmoln
Underbara lovord om den väntade våren...
2013-03-01

  Eva Helene VIP
Skön rytm i den här vackra vårvisan!
2013-03-01

  Bibbi VIP
Så fin på alla sätt och en fantastisk bild som ger vårkänslor.
2013-03-01

  Stefan Albrektsson
Vårviselikt, vitsippedans. Härlig bild!
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP