Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYCKELN

varför gav Du människan mun?

och så småningom internet?

tungan sticker världar i brand

alla KAN dock inte ha rätt

vi har fått en fortplantningsdrift

och för ändamålet organ

jag har spelat sönder mitt stift

i vinylvåldtäkter på stan

 

 

 

allting står och faller med Din närvaro

jag forcerar galler med Din närvaro

vill inte turista i Din frånvaro

allting står och faller med vår samvaro

 

 

varför haglar angreppen tätt?

varför är man under attack?

man kan aldrig SE sig helt mätt

inte skydda sig mot ALLT snack

viljornas triumf är en lögn

och den goda viljan en myt

något måste stå på sin spets

sticka hål på drömmar och skryt

 

 

 

något måste släppa sitt grepp

något ska besegras med våld

något ska berövas sin tron

jag har blivit KÖPT, inte SÅLD

något ska bekämpas och dö

så i kraft av segern Du vann

lösgör sig en frigjord gestalt

står en triumferande man

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON       2/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-02 11:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint:i kraft av segern Du vann... Vi har blivit frigjorda i Jesu seger.
2013-03-02

  mare VIP
Suverän Larz!!
Jesus har köpt
oss fri,
och demonerna
flyr av rädsla ;))
2013-03-02

  Stefan Albrektsson
Vilken rad!! "jag har blivit KÖPT, inte SÅLD". Fantastisk!!
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP